Влаштування системи водопостачання по вул.Молодіжна Брав участь

Доданий
02.03.2018
Номер
8
Комунальне господарство

Мета проекту – забезпечення цілодобовим постачанням питної води належної якості та в повному обсязі для задоволення потреб населення, створення комфортних соціально-побутових умов проживання мешканців вул.Молодіжна завдяки прокладанню нового трубопроводу протяжністю понад 600 м/п, поліетиленовими трубами діаметром 50 мм.

Автор проєкту
Надія
Надія Гурмак
Бюджет
194 754 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

Останніми роками в нашому місті активно проводяться роботи по влаштуванню мереж водопостачання. Проте на сьогодні ще залишається ряд вулиць, мешканці яких не мають можливості підключитись до централізованого водопостачання, зокрема до яких і належить вул.Молодіжна. Оскільки практично всі мешканці вулиці для відведення води використовують септики, виникала небезпека забруднення води в колодязях. Приблизно 5 років тому на вул.Молодіжна було влаштовано систему каналізування. Але на сьогодні ще залишається питання будівництва водогону та підключення приватних домоволодінь по даній вулиці до централізованого водопостачання.

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

Реалізація проекту дозволить забезпечити мешканців вул.Молодіжна безперервним постачанням питною водою, покращить якість надання послуг з водопостачання, зокрема стабілізує тиск, мінімізує втрати води, створить належні умови проживання жителів даної вулиці.