Точний діагноз - успішне лікування (придбання коагулометра для профілактики інсультів та інфарктів) На реалізації

Доданий
02.03.2018
Номер
7
Охорона здоров'я

Мета проекту - покращення надання медичних послуг в НадвірнянськійЦРЛ, покращення матеріально-технічної бази завдяки придбання сучасного медичного обладнання, а саме цифрового коагулометра - апарату для визначення густини крові для профілактики інсультів та інфарктів.

Автор проєкту
Любов
Любов Каратник
Бюджет
49 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

З кожним роком зростає кількість хворих із гострими випадками серцево-судинної патології (інфаркт міокарду) та мозково-судинної патології (інсульт). Причиною цих захворювань є порушення згортаючих властивостей крові. Для швидкої та точної діагностики на сучасному етапі використовують прилади на цифровій основі. На жаль в Надвірнянській ЦРЛ такий прилад відсутній.

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

Придбання коагулометра, який відповідає світовим стандартам дасть можливість швидко і точно визначити параметри густини крові у хворих із підозрою на інфаркт, інсульт, шлунково-кишкові кровотечі та захворювання крові, а також контролювати дозу препаратів для розрідження крові у післяопераційних хворих. Даний препарат планується розмістити у цілодобовій клінічній лабораторії у складі приймального відділення ЦРЛ.

Фотографії