Стрітбол у кожен двір Брав участь

Доданий
01.03.2018
Номер
6
Спорт

Основною метою проекту є створення належних умов для організації змістового, захоплюючого і корисного для дітей та молоді дозвілля, забезпечення систематичних занять фізичною культурою і спортом жителів, покращення спортивного рівня підготовки учнів шкіл, молоді, шляхом встановлення в мікрорайонах міста баскетбольних щитів для гри в стрітбол.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Буній
Бюджет
49 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

У сучасному світі прогрес, передові технології, екологічні проблеми, і ведення сучасного способу життя часто мають негативний вплив на здоров’я людей, і тому виникає гостра потреба у створенні умов для фізичного розвитку підростаючого покоління, для пропаганди здорового способу життя, занять спортом. Проектом пропонується встановити в мікрорайонах міста (Руднєва (біля Надвірнянської ЗОШ №3), Ломоносова, центральна частина міста (Мазепи, 31)) баскетбольні щити для гри в стрітбол. На відміну від баскетбольної гри, яка в переважній більшості випадків проводиться в закритих приміщеннях на спеціально обладнаних баскетбольних майданчиках, у стрітбол найчастіше грають під відкритим небом, у дворі на свіжому повітрі.

Опис та обгрунтування необхідності реалізації проекту

Встановлення стаціонарних баскетбольних щитів дасть можливість всім бажаючим недалеко від дому грати в улюблену командну гру. Очікувані результати: популяризація ведення здорового способу життя, занять спортом та фізичною культурою серед населення міста, сприятиме правильному соціальному розвитку підростаючого покоління, які більше вільного часу проводитимуть в колективі своїх однолітків. Стрітбол добре організує відпочинок школярів та молоді у вільний час та під час канікул.

Фотографії