Відкрито платформу для подачі нових проектів в рамках Бюджету участі -2018

Почато реєстрацію в рамках проекту Бютжет участі-2018

З метою налагодження співробітництва щодо залучення громадян безпосередньо до процесу прийняття рішень, зокрема, з розподілу бюджетних коштів на реалізацію пріоритетних проектів розвитку міста, в Надвірнянській міській раді минуло року було впроваджено Громадський бюджет або Бюджет участі у рамках проекту “Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ — ІІ), який реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Завдяки Бюджету участі в м.Надвірна в 2017 році було реалізовано 2 проекти, в рамках яких в міському парку встановлено тенісні та шахові столи. Цього року в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 250 тис. грн. на реалізацію 1 великого (200 тис. грн.) та 1 малого проектів (49900 грн.)

З 02 лютого 2018 року відкрито платформу для подачі нових проектів в рамках Бюджету участі, тобто кожен мешканець нашого міста до 2 березня 2018 року має можливість розробити та подати 2 проекти (малий і великий) на Громадський бюджет на сайт https://nadvirna.pb.org.ua. У разі подання малого проекту – необхідно також  подати список з 10 осіб з підписами, які його підтримують, а у разі подання великого проекту - список з 25 таких осіб. Після проведення аналізу, подані проекти будуть допущені до голосування. Мешканці міста зможуть віддати свій голос за проекти з 12 по 30 березня 2018 року.

Звертаємось до громадян, які небайдужі до життя свого міста, подавати проекти або голосувати за ті ідеї, які є найпріоритетніші для покращення міста. Пам’ятайте, що головною складовою Вашої участі є ідея, яка може бути реалізована за підтримки міської влади.